POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI

PRAWA AUTORSKIE

Wszelkie materiały (zdjęcia, filmy, artykuły) umieszczone na tej stronie podlegają ochronie na mocy ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. O prawie autorskim i prawach pokrewnych (dz.u. 1994 nr 24 poz. 83). Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zamieszczonych na tej stronie, bez wyraźnej zgody autora, jest zabronione.

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności serwisu www.dawidrojek.pl
1. Informacje ogólne
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich ze strony fotograficznej.
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Dawid Rojek, biuro@dawidrojek.pl, NIP: 8672245120, REGON: 380250461.
3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
c) Komentarze Facebook

Facebook Comments to usługa komentowania treści udostępniana przez firmę Facebook Inc., umożliwiająca użytkownikowi dodawanie komentarzy i dzielenie się nimi na platformie Facebook.
6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.
8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Aby wyłączyć lub ograniczyć działanie polików cookies na swoim komputerze zapoznaj się z informacjami dostępnymi na stronach producenta używanej przez Ciebie przeglądarki internetowej

  1. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  2. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.dawidrojek.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.
Wyślij do mnie wiadomość